image
Locations

Gode tips – Find en anderledes location

Når fotografer gør brug af anderledes locations, så er det ofte med til at øge billedets kvalitet. Et billede i en skov er langt bedre end et billede i en stue, og det er, fordi man er vant til at se andre mennesker i deres hjem og haver og ved at rykke en location til et andet sted eksempelvis en skov, det gør, at billedet virker mere professionelt. Synes du det lyder spændende, så kan du læse mere om, hvordan du kan finde endnu flere locations herunder.

Forskellige måder du kan finde locations på

I dag kan man finde locations, hvor man kan tage billeder, på mange forskellige måder. Man kan melde sig ind i en fotoklub og derved tage ud med andre fotografer og finde fede locations, hvor man kan skyde billeder og bruge hinanden som modeller.

Man kan søge på locations i ens nærområde eller land og derved finde steder, som kan være med til at skabe den stemning, man leder efter. Hvis man skal tage bryllupsbilleder, så er en location altafgørende for stemningen, og en park med store træer er en langt bedre location end et forsamlingshus.

En anden måde hvorpå man kan bruge den samme location, men opnå en helt anden stemning, det er ved at tage hen til den samme location om natten – det ændrer alt og kan gøre et billede mere spooky, ensomt eller noget helt tredje.

Man kan også udfordre sig selv ved at tage offentlig transport til en by, man ikke kender og derefter stå af ved et busstoppested, man aldrig har været før. På den måde kommer man hen til en location, man ikke havde tænkt på før. Derudover kan man tage en ven med, der også interesserer sig for fotografering og derved have et par andre øjne til at se mulighederne på lige netop den location.

Se flere muligheder på samme location

Lige meget hvilken stemning du leder efter, eller hvilken location du gerne vil have, så findes der mange muligheder nær dig allerede – det handler bare om at se stederne gennem linsen.

LEAVE A REPLY