image
Diverse

Styrk din selvtillid – lav vlogs med dit kamera

De fleste kameraer i dag kan ikke kun tage billeder, de kan også filme HD video. Det er blevet populært at lave vlogs – altså en videoblog af dig selv og din hverdag. Der er endda folk, der lever af at lave videoer på YouTube, hvilket er et anderledes og kreativt arbejde, som kan styrke dig på flere måder.

I dag bruger mange mennesker de sociale medier, og de sammenligner sig selv med kendte menneskers liv. Det kan hurtigt blive et dybt kaninhul med depression, ensomhed og angst. En anderledes måde man kan bruge sit kamera på, det er ved at lave vlogs, hvor man snakker til kameraet om sin dag. Senere kan man se det igennem og lære at kigge på sig selv uden at dømme og være kritisk.

Bliv bedre til at stå foran kameraet

Når man begynder at stille sig foran kameraet hver dag og snakke om sig selv og sit liv, så lærer man flere ting. For det første bliver man bedre til at udtrykke sine følelser og tanker, hvilket er fundamentet i kommunikation og kan være en stor hjælp, hvis man har svært ved at åbne sig op overfor andre mennesker.

Derudover bliver man bedre til komposition, lyd og lys, fordi man kan eksperimentere med forskellige set-ups, og derved kan man implementere sin nye viden i sin fotografering. Man kan også bruge tiden foran kameraet til at blive bedre til at huske ny viden. Man kan eksempelvis forklare noget til kameraet, som man har lært tidligere på dagen, denne repetitionsøvelse styrker hukommelsen. Med tiden bliver man bedre til at stå foran kameraet, hvilket kan hjælpe en i fremtiden, hvis man for eksempel skal tage portrætbilleder, så kan man bedre sætte sig ind i modellens tankegang.

Få en større glæde i livet med videodagbog

Det kan være en livsændrende oplevelse at filme sig selv og kigge på sig selv uden at dømme. Hen ad vejen lærer man at acceptere sig selv, udtrykke sine følelser og tanker og samtidig får man en generel viden indenfor video- men også fotofaget.

LEAVE A REPLY