image
Locations

Tag kameraet med på ferie og dokumenter oplevelserne

Danskerne tager ofte på ferie i udlandet for at komme væk fra den travle hverdag. De nyder solen i de varme lande og står på ski i de kolde lande. Ferierne bliver brugt sammen og er en form for frirum, hvor familien kan være samlet, og man kan nyde hinandens selskab. Uanset hvor i verden man tager hen, så er det fedt at have noget visuelt at kigge tilbage på i stedet for kun at snakke om oplevelsen – et billede siger mere end tusind ord. Derfor er det en god idé at tage sit kamera med på ferie, hvor man kan tage billeder af en anden kultur og hinanden, samt se tilbage på minderne i fremtiden og glæde sig over de gode stunder.

Vælg kameraet fremfor din smartphone

I dag bruger mange deres smartphones til at tage billeder med, og det er også fint, hvis man ikke går særlig meget op i fotografering. Det et kamera kan, som en smartphone ikke kan, det er blandt andet at kunne tage billeder i dårlig belysning også uden blitz. Derudover har en smartphone en kort fokuslængde, hvilket betyder, at den fokusere på det meste af billedet og gør det vanskeligt at lave en sløret baggrund, hvis det er det, man gerne vil have.

Et kamera har flere indstillinger og kan ofte holde strøm i længere tid end en smartphone. Derudover har et kamera også mere lagringsplads, og man behøver ikke at slette en masse billeder for at kunne tage et nyt billede hver gang. Autofokus er langt hurtigere på et kamera end på en smartphone, og gør at man ofte misser det gyldne øjeblik på ens smartphone, fordi den ikke er hurtig nok til at fokusere.

Bevar kvaliteten med dit kamera og brug flere objektiver

En af grundene til at man skal tage sit kamera med på ferie og bruge det til at tage billeder. Det er mest fordi på kameraet kan objektiverne udskiftes, som gør, at der er langt flere muligheder med et kamera, og samtidig er kvaliteten langt bedre end på ens smartphone.

LEAVE A REPLY