image
Kameraer

Undgå at dit kamera løber tør for strøm

I dag holder mange kameraer strøm i flere timer, men bruger man kameraet meget, så kan det nogle gange løbe hurtigere tør for strøm end andre gange. Det værste er at skulle tage det perfekte billede også slukker kameraet, eller man optager en vigtig begivenhed også dør batteriet. Det er aldrig fedt at stå i sådan en situation, og det er derfor en god idé at anskaffe sig flere batterier, så man altid er klar hvis uheldet opstår.

Stort udvalg af batterier

Når man skal købe batterier, skal man huske på, at der findes mange forskellige modeller, man kan vælge mellem. Det betyder, at man skal finde ud af, hvor meget man går op i fotografering, for hvis man ikke er seriøs omkring det, så skal man ikke investere alt for mange penge på dyre batterier. Hvis man senere hen finder ud af at fotografering er noget man godt kan lide, så kan man begynde at investere i dyre batterier.

Canon, Nikon og Sony producerer alle forskellige batterier i alle størrelser og til forskellige priser. Det betyder også, at når man køber et kamera, så kan det være en god idé at kigge på, hvilken producent der laver de billigste batterier. Man kan også investere penge i en batteriholder, så man ikke skal tænke på at udskifte batterier hele tiden. På den måde kan man ubekymret tage billeder i længere tid ad gangen og derved fokusere på arbejdet fremfor strømmen på kameraet.

Der er stor forskel på om man er professionel fotograf og behøver dyre batterier for at kunne holde strøm til kamera, blitz, lamper osv., end hvis man er fotograf på hobby basis, så behøver man ikke udstyr i samme størrelse og til samme pris.

Øg batteriets brugstid

Noget som mange begyndere glemmer, det er at slukke kameraet, når de er færdige med det. Det lyder helt simpelt, men professionelle fotografer glemmer det også en gang imellem. Så sørg altid for at slukke kameraet, når du er færdig med at bruge det, det spare en masse strøm og øger batteriets brugstid.

LEAVE A REPLY